sâmbătă, 5 ianuarie 2013

Reinventare Feminina







Reinventare Feminina
 Cel mai complet program dedicat IMPLINIRII sufletesti a FEMEII

In perioada 8 ianuarie – 4 aprilie 2013, va avea loc pe internet unul dintre cele mai mari programe dedicate desavarsirii sufletului femeii.
Tania Tita, autor spiritual si initiatorul proiectului de dezvoltare personala si spirituala pentru femei, GhidulTuturorFemeilor.ro, si-a dedicat intreaga sa activitate implinirii femeilor, pentru ca acestea sa se cunoasca cu adevarat si sa-si regaseasca pacea si armonia in interiorul inimii lor.
Unul dintre multele proiecte initiate si dezvoltate de Tania Tita este si Reinventare Feminina, un program online gratuit, ce se va desfasura pe internet timp de 3 luni si care are ca si tema principala: Drumul femeii spre claritate, autenticitate si iubire de Sine.
Acest program consta in:
·         22 de webinarii (seminarii pe internet), fiecare webinar va fi sustinut de catre o invitata speciala si va avea diverse teme, de la cultivarea energiei feminine, armonia in viata de cuplu, succesul personal si profesional, vindecarea de traumele trecutului pana la teme de spiritualitate, de adevarata cunoastere de Sine, dincolo de masti, roluri si proiectii sociale;
·         Se va desfasura online in fiecare marti si joi, de la ora 20:00, incepand cu 8 ianuarie si terminand cu data 4 aprilie 2013;
·         In afara de cele 22 de webinarii, programul va mai oferi gratuit participantelor inca 4 webinarii bonus, cu teme la fel de valoroase si importante;
·         Este un program 100% gratuit, care va oferi atat inregistrarile audio ale webinariilor, cat si transcrierea lor in format PDF si multe alte surprize din partea invitatelor Taniei.
"Am certitudinea ca va fi un program INTENSIV, TRANSFORMATOR si ELIBERATOR, care va aduce multa binecuvantare in vietile tuturor participantelor. Simt ca in urma acestui program, mii de suflete feminine vor avea curajul sa iasa in lume stralucitoare, increzatoare in forta divina ce salasluieste inauntrul lor si vor darui mai departe cu atata iubire si bucurie darurile lor unice si valoroase. Stiu ca TU, cea care participi alaturi de noi, VEI FI UNA DINTRE ELE."  Tania Tita, organizator "Reinventare Feminina" 
Acest program se va desfasura pe internet deoarece doreste sa faciliteze participarea in cadrul acestuia tuturor romancelor de pretutindeni, chiar din confortul casei lor, indiferent ca traiesc in Romania sau in strainatate.
Mai multe detalii despre program si despre cum va puteti rezerva locul in mod GRATUIT gasiti aici: 

http://ghidultuturorfemeilor.ro/reinventare-feminina/

Sunt asteptate toate sufletele feminine care simt ca este momentul sa porneasca intr-o splendida calatorie de desavarsire si de regasire interioara. Minunate binecuvantari va asteapta.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu